Betti on the Way

Betti on the Way

“Once the travel bug bites there is no known antidote, and I know that I shall be happily infected until the end of my life” - Michael Palin

2016. február 26. - Lukács Betti

Lukács Bettina vagyok. Papírjaim szerint tájépítészmérnök és a műemlékvédelem elszánt harcosa, civilben hobbifotós, katarzisvadász és fárasztó szóvicczsonglőr, de ha meghallom A Hívást, nem tétovázom, legyőzhetetlen szupererőmet segítségül hívva azonnal átváltozom, és színre lép a VándorWomen :) 

Nem viccelek, nézzétek csak:

vandorwumen.jpg

VándorWomen legendás hőstettei leginkább abban merülnek ki, hogy jobbnál jobb  helyekről posztol fényképeket és történeteket, lehetőleg az otthon maradt barátok munkaidejében, hogy még nagyobb legyen a kontraszt. Kétes erény, de élvezi. :) .

A végzetes kórt 2009 októberében kaptam meg, egy toszkán városokat felölelő körúton. Jellegzetes tünetei az állandó talpviszketés és a minden előjel nélküli, hirtelen felindulásból elkövetett repjegyvásárlás, melynek gyakori kísérőtünete a heveny egy helyben ugrálás. Gyógymód nincs, de nem is vágyom rá.  

Szabadidőm és spórolt pénzem nagy részét arra fordítom, hogy a világ nagy tortájából minél több szeletet elcsenhessek. Európa határait eddig még csak néhány alkalommal léptem át, de élményekben és kalandokban azért így sem volt hiány. 2013-ban főként a barátaim szórakoztatására létrehoztam a Betti on the way Facebook oldalt, most pedig úgy éreztem, megérett a helyzet egy komolyabb blog indítására. (Hogy valóban az kerekedik-e ki végül belőle, azt majd ítélje meg az utókor.)

Útitársaim változóak, barátokkal, párral és páratlanul is elindultam már. Nem félek a magánytól (hiszen miért is lenne egyedül az ember a nagy világban), de két dolog mindig elkísért: a naplóm és a fényképezőgépem, hű társaim a kalandokban. Segítségükkel fognak megszületni azok a blogbejegyzések, amelyek a múltbéli utazásaimról szólnak. 

Az Útilapu menüpont alatt felsoroltam az eddig felkeresett helyeket. Ha úgy érzitek, hozzászólásban nyugodtan jelezzétek, miről szeretnétek minél előbb olvasni.

Gyertek velem! :)

kiazabetti.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bettiontheway.blog.hu/api/trackback/id/tr108420382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.04.14. 18:26:37

Mivel csinálod ezeket a kollázsokat?Mivel, hogy díszíteni akarod vele a szöveget, de ezen túl? :D

Lukács Betti 2016.04.14. 18:45:40

@geegee: Ezt speciel egy BeFunky nevű ingyenes online programmal, rém egyszerű kezelni, ajánlom. :)
süti beállítások módosítása